Thursday, February 7, 2008

Geciken 2. Sobe

Sevgili Wegwarte beni Aralık ayında sobelemişti. İlk sobemde yazdığım, yazamama sebeplerime yenileri eklendi :)

Artık öksürük olayı kontrolden çıktı, doktoruma bir ziyaret = bir torba ilaç :) İşin güzel yanı 1 aydır ilk defa bugün az öksürdüm :)

Gelelim hakkımda bilinmeyen 7 gerçeği açıklamaya :P
Bu biraz zor aslında, okuyanların az çok bildiği şeyler çıkıcak sanki...

1* Doğduğum gün gülüyormuşum... Hastanede gülen bebek olarak adlandırılmışım :)

2* 1,5 yaşındayken bile babamla inatlaşıyormuşum. İnatçıyım evet :) Ayrıca dozunda inat keyiflidir bile...

3* Sürpriz yapmaya bayılırım... Herkesin hayatında sürpriz yapabileceği insanlar vardır.O şaşkın ifadeyi ne çok severim.Yazın annemlerin yanına Altınoluğa habersiz gitmelerim ve annemin gözlerindeki o sevinç benim için vazgeçilmez...

4* Yemek yapmayı bilmem, ev işinden hiç anlamam :)
Ama elinde ben olan güzel yemek yapar derler, bu yüzden birgün yaparsam güzel olacağına inanıyorum...Öte yandan denemelerim de beğenilmiyor değil neyse ki!

5* Sokaktaki hayvanlara yemek taşırım.Üşendiğim çok şey vardır ama bu bana hiç zor gelmez.Elimde bir kap apartmanın önünde çıkıp ''pisi pisi pisiii'' şeklinde yüksek sesle hepsini çağırırım.Nasıl duyarlar ne ara fırlarlar farkedemem bile en az 3 kedi gelir :) Geçen gün yine bizim sokakta oturan birileri benim yöntemle pisiliyordu :)

6* Eskiden olsa ilk sıraya araba kullanmak yazardım, şimdi listeye girer mi acaba diye düşündüm.Evet hala seviyorum ama İstanbul trafiğinde değil...

7* En bilinmeyenle bitirelim :)
İşten ayrılıp kendi ofisini açan bir deli :) Deli diyorum iş sahibi olan herkes böyle diyor çünkü :) Ama ben çok heyecanlıyım.Hayatımdaki yenilikler inanılmaz bir motivasyon sağlıyor.

Blog ziyaretlerinin azalmasının en sağlam sebebi de tadilat aşamasında olmamdır :)

Ben oyun devam etsin deyip kimseyi sobleyemiyorum, dönüpte takip etme fırsatı bulamayacağım için...

~mrl~