Monday, April 9, 2007

~ ~ ~ ~ zaman düşer ellerimden yere ~ ~ ~


Günler birbirini kovalıyor, ben işlerimi ve bazen birazda kendimi kovalıyorum...

Nasıl bu kadar çabuk geçiyor, hafta nerde başladı ne zaman bitti, Pazartesi nasıl oldu, Cumartesi hani kalmaya gelicekti yatçaz kalkcaz hep Cumartesi olucaktı ... ee hani :)

Yılların fantazisidir bu bende kalmaya gelen Cumartesi, haftanın en sevdiğim günü...

Dilediğin gibi sabahlarsın yayılırsın yayılmaz sokaklara çıkarsın, erken davranırsan alışveriş bile yaparsın :) Dağ tepe dolanırsın, dar bir yol görür nereye gidermiş dalar keşfedersin.. Tadından yenmez yani bu şahane gün.. Ama kalmayada gelmez bir türlü ... Söz konusu harika günde çok zamandır ne kadar güzel olduğunu unuttuğum bişey yaptım, kalamış parkında salıncakta sallandım :) Aynıydı herşey , ay yok değildi :) üzerimde mini etek ayağımda yüksek ayakkabı ile salıncak tepesindeydim, dolayısıyla atlayarak salıncaktan inemedim { ne büyük kayıp :) }


Babaannem hep derdi, kalbim 18 diye :) dolayısıyla ben hem anneanneden hem babaanneden gelen bu serseri 18 geni sayesinde daha çoook salıncaklar lunaparklar görürüm :) Pateni de unutmamak gerek Pazar günü 1 saatten fazla kaydım yine :))


Zaten çok fena tatil havasındayım, deniz çağırıyor... Lost izleye izleyemi böyle olduk nedir bilmiyorum ama ada yada heryer hiiiiç farketmez fena gidesim var... Nonicim'le gitmeye karar verdik ama bakalım nereye gidebilicez...Heran heryere gidebilirim, uzun kaybolursam kesin gitmişimdir :) Şahane bir gün batımı izlemek ve mümkünse denize girmek istiyorum...
Böyle hissetmemin sebebide sanırım bahar... Bu kocaman görünen minik papatya rüzgar yüzünden kıpırdadığı için yapraklarının uçları traşlı...
Yolun kenarında görmüş çekmiştim, şimdi ekranda büyütüp bakınca daha çok sevdim... Papatyalar tükenmeden çıkıp fotoğraf çekmek gerek...
Hafif serin nisan sabahları bana lise yıllarını, o zamanki azgınlıkları hatırlatıyor hep :)
Ne keyifli ne özel zamanlarmış :)
Herkese güzel bir hafta diliyorum, Pazartesi bitti bile :)
~ mrl ~

20 comments:

Gamze said...

Bence Lost yüzünden çünkü bana da öyle oluyor:) Özellikle o adaya gidip Jack'ciğimin derdine derman olasım var. Kimse anlamıyor halinden. Ah yavrum ahh:)

Ha gayret! Bugün pazartesi. Cumartesi olmasına sadece 5 gün kaldı:)

Sndrfknella said...

Ben Lost seyretmiyorum ama bende de bir su kenarına gitme hissiyatı var... bir de aşık olma ;)
Bahar bu işte :)))

İyi haftalar,

Sevgiler

Anonymous said...

İyi haftalar canım, zaman o kadar çabuk geçiyor ki artık beni ciddi ciddi korkutmaya başladı sanırım anı yaşamak lazım ama yaşayabilene tabiii...
Demek bensiz gitmeye karar verdiniz iyi öyle olsun..:=/

mrl's page said...

@ püstüklü
şu durumda adaya birlikte gidiyoruz, sen Jack'çiğimle ilgilen bende lanet Sawyer'la :)
Bir adama lanetlik bu kadarmı yakışır :)

Buarada cuma sabahları aklıma geliyorsun özellikle güzel havalarda,ah öğrencilik diyorum :)

@ sndrfknella
kesinlikle bende aşık olmak istiyorum, hiç olmadığım gibi hemde :) Niye böyle oluyoruzki bahar gelince :)

Dilerim şapşahane bir aşk pıt diye bulur seni Nisan bitmeden :)

@ D-chic
Anın tadını çıkarmak üzere kurulu sanıyorum düzen, ben bunu birçok zaman uygulamayı başarıyorum sanırım.Endişe edecek kadar uzun değilki,belki o kadar çok zamanımız bile yok... Bahar kıvamında yakalamak gerek her günü :)
Bir yere gittiğimiz yok, bana eserler hadi derim.Hiç Noni'ye göre değil bu durum aslında ama bana uyum sağlıyor.Programlı sever O bilirsin...Bir Altınoluk programı yaptık ama annem mutlu olmazsınız orada şeklinde vazgeçirdi..Bakalım ne yapıcaz, hiiiiç bilmiyoruz :))

sevgiler
~ mrl ~

Suleyman Ve Ben said...

Merhaba mrl,

Ben Suleyman. Nasilsin?

Senin blog goruyorum:
Super resimler - Turkiye'de mi?

Bir soru:
"mrl" ne demek? Turkce sozlukden mi ama Turk Dil Kurumu Sozluk'de yok?

Sanirim sen cok haklisin:

Hafta gunler cok yavas ama hafta sonu cok hizli :)

Kanada'da gecen hafta "Easter long weekend", ama cok hizli bitti..

Simdi cok guzel gunler senin icin.

Senin kucuk yegen icin cok selam :)

Suleyman.

Halil said...

Ankara'da çok az papatya var :( Karamürsel'de baharla birlikte her yer papatya olurdu. Hatta çeşitleri olurdu, bir kısım papatya sıradan, bir kısım da daha farklı, biraz irice, yoğun kokulu olurdu. Neden bilmiyorum, belki toprak, belki iklim ama burada yoklar. Özlüyorum valla papatya görmeyi.. Bazen düşünüyorum mesela bölümün bahçesine bir avuç tohum serpsem belki yayılırlar diye ama henüz hayata geçiremedim bunu maalesef..

Ama Ankara'da da gelincikler oluyor orada burada, ordan kurtarıyo durumu Ankara :)

Noni said...

Mırılım evet son dakka programları hiç bana göre değil nasıl da tanımışsın beni :) Ama şu aralar deniz kenarında olmaya öyle ihtiyacım var ki hiç sorma!
Bir de şu "deja vu" olayına hala şaştım kaldım ben hiii hiii :)

mrl's page said...

@ süleyman ve ben
Hoşgeldin :)
Bahar ve baharın hissettirdikleri dışında ben çok iyiyim :) Dilerim sen ve eşinde iyisinizdir :)

Resimlerin hepsi Türkiye'den, genelde kendim çektiğim resimleri kullanmaya özen gösteriyorum..
(kutup ayısı tabiiki nettendi)

mrl, isim kısaltmasi.İsmimi kullanmamayı tercih ediyorum sadece :)

Keyifli günler diliyorum ben de sana, yine gel :)

Hızlı geçen zamanda benim tatlı böcek Ege bebekte kocaman oldu,
Kanada'dan selam var bebeğime ne mutlu :)
çoook teşekkürler
mrl

@ Halil
Merhaba, siz de hoşgeldiniz :)
Baharın habercisi hatta müjdesidir yol kenarında kar yağmış şaşkınlığı yaratan papatyalar.Bilmiyordum Ankara'nın papatyadan mahrum olduğunu.Bir Ankara'lı arkadaşımın annesine papatya toplayıp götürdüğümde akşam papatyalar kapanınca hepsi öldü diye çok üzülmüştü.Demek sebebi buymuş, papatyasızlık :)
Halbuki Papatyalar akşam kapanıp sabah tekrar açarlar..
Annesi çok sevinmiş, ben çok gülmüştüm :)

Gelinciklerde süperdir, kıpkırmızı olur heryer :)

Bence papatya yetiştirmek denemeye değer, sonuç alacağınıza inanıyorum.
selamlar
mrl

@ nonicim
Nasıl bilmem tatlım, saat kaçta nerde olacağız ne giyeceğiz ne takacağız kısmına kadar program yaptığını biliyorum canım Breem benim :)
De- ja - vu , bütün gün bunu dinliyorum,
hayatmı komik benmi tuhafım bilmiyorum

muujxx
mrl

Açalya said...

Cumartesi'nin tadina doyum olmaz. Hic bitmeyecek gibi gelir insana, sabahinda bir sevincle uyanilir. Pazar aksamlarindan nefret edilir.
Papatya gozumu aldi, nasil da parliyor siyah sayfada! Harika!

Anonymous said...

Lostun son bölümü beni kahretti
: -)
Evet , guzelim diziyi pembe diziye ceviriyon diyenlere kulaklarimi tikiyarak `jack ile Kate birlikte olsunlar artik yawww` diyorum.Yeter kardesim kizi pesinde dolandirdigin . Alllaa yaww: -))))
Ben en cok cuma günlerini severim.Hele cuma ögleden sonra ofiste herkez haftasonu modunda erken cikar ya bir sessizlik olur, cok guzel calisilir, isler toplanir, pztesine hazirlik yapilir.Ama kotu tarafi cuma günü meydana gelen bir yanlislik yada bir sorun butun haftasonunu rezil eder, artik öldür Allah kafandan atamazsin onu.Bir de anneannecim de ayri bir severdi cuma günlerini herhalde ondan da kalma icimde...
Hatirliyorum da cumartesileri 16, 17 yasindayken daha bir özeldi daha bir guzeldi..Süslenilir, püslenilir kanka ile piyasa yapilir.Son dedikodular konusulur,Ahh genclik!!!Simdi de farkli güzellikleri var ama ben hala o eski cumartesilerin özlemindeyim...
Bu arada mini de ne, ben etek giymeyi unuttum ama giyicem diye inatla da almayi sürdürüyorum : -)

mrl's page said...

@ açalya
hoşgeldiiin :)

çok yakında senin için günlerin pek bir anlamı kalmayacak ve bence bu süper :) artık bende yaşamın bu en keyifli en uykusuz ve mutluluğun tek bir yan gülüşte bulunduğu safhasına geçmek istiyorum...
ama düşününce sanırım pazar nefretini unutturamaz, pazartesi eş işe gidecek ne de olsa :))

zamanın olursa yine uğra
sevgiler
mrl

@ neverland
Lostu'un son bölümü senin için hangisi? ben dvd'den izliyorum ve 3.sezonun başındayım.Kate bir karar verse Jack mi Sawyer'mı :) Hani bana sorsa Sawyer derim
hihihiiii

Ben de Cuma'yı severim arkasındaki cumartesiden ötürü.Geçen yılın ortalarına kadar cumartesileri çalışıyordum, ne eziyetti nasıl bir iş arama sebebiydi yaşayan bilir :) neyseki artık öyle birşey yok :)
walla benim için 16-17 ler değilde 22 dir hep özlediğim en keyifli bulduğum yaş..kendini çok büyük sandığın ama aslında bir numara olmadığını bilmediğin zamanlar :))

walla ben etek elbise çok severim, özellikle yazın elbise... madem alıyorsun gün bugün, hemen giymeye başla ...
sevgiler
mrl

B5 said...

Olmadi Mrl!
Karsi tarafi birak Taksim´den ve toplanti yapilan yerden baska hicbiryere gidemedim Istanbul´da..
Hergün sürekli degisen program yuzunden de bir sürü dostla görüsemedik. Toplantilari degistirip kardesimle bulustum, sinemaya gittim..
Ama yakindik diyelim, bir dahaki sefere!!
Toparlanalim, yazacagim iki satir ;)
sevgiler!

Anonymous said...

Lostun son bölümü sezon 3, bölüm 15
yani en son gösterilen bölümü..
Simdi ben gak desem senin seyredecegin bölümler icin kötü olur..Ama su kadar söylüyorum istegin asicik gercek oluyor : -))

etegi nerde giyecem sorunsali var.Iste giyemiyorum.Sürekli kosturuyorum,egilip , kalkiyorum, etrafimdakilerin nerdeyse %100ü erkek, olmuyor .Haftasonu da rahatlikdan ödün veremiyorum.Tatile insllah : -))

derbay said...

ayyyh :(

bir sürü bikini al, hatta almasanda bol bol bak, alıyomuş gibi yap, dene, incikli boncuklu terlikler al(ayakta durup bakarsın ve ayaklarını görebilirsin, incecik boynuna ne bulursan bağla (dekor olsun) ve gittiğin yer her neresi olursa sabahlarına gerim gerim gerinerek uyan

ühüü hüü :'(

mrl's page said...

@ b5
bir dahakine inşallah :(
daha geniş bir zaman için gelmeni diliyorum, tatil için gelebilirseniz daha mümkün olur..

söylediğin tarihlerden uzun sesin çıkmayıncada merak ettim aslında.

biraz dinlen, alırız haberleri
sevgiler
mrl

@ neverland
evde oturup izlesem aynı dili konuşacağız :) benim ofis arkadaşım amerikada gösterilen bölümleri bekliyor heyecanla, sonrada sürekli gelip 'Sayid ölmüş biliomusun' espirisi yapıyor :)

bana bazen esiyor kokoş cumartesi yapıyorum kendime, 1 karış etek sonra kuaför :) kendini şımartma cumartesisi şeklinde, çok keyifli oluyor...
sevigler
mrl

@ mercan'ın deryası
tatlım sık dişini az kaldı, çok yakında en keyifli sabah gerinme hikayelerini sen yazıcaksın bize :)
uyandığınızdaki aşk dolu bebek bakışmaları yakında yayında :)
hem göbüşününde tadını çıkar, hayatında kaç defa ayaklarını göremediğin bir zaman dilimi yaşiycanki :)
mercanı ve seni öpüyorum
mrl

Anonymous said...

meralcim... ne zamandir giremiyordum sayfana... gorusemedik... ama aklimdasin...
opuyorum cok...
yazilarin hep kalbime dokunuyor...
{n}

Lapis lazuli said...

cumartesi, benim icin en muhimi gune telassiz baslamak demek. (cocuklarin okulu yok ya:)
Ama cumartesilerin kalabaliklarini da sevmiyorum. Hele alisverise gitmek dert. Havuz, park falan cocuklara eglence de yine kalabaliklarda cocuklari takip etmek bana stres.
Kisaca ben hafta ici gunleri seviyorum diyecektim :))))

mrl's page said...

@ n
sen ve şekerlerin, benim de aklım ve kalbim hep sizinle...
diliyorum şekerleri çantaya koyup yakın bir zamanda gelirsin ve bu sefer mutlaka görüşürüz...
kocaman sevgiler
~mrl~

@ cano
hoşgeldiniz :)
demek çocuklar var, ne güzelmiş...
işte bu da yaşamın farklı boyutu ve hissettirdikleri..
benim için geç uyanmak ve keyif sadece, ama sizin kulvarda olmayı da diliyorum birgün :)
~mrl~

Lapis lazuli said...

yazdigin pazartesinin ustune bir digeri bile bitti mrl :)
Zaman boyle hizla gecerken sen bir bakmissin bizim kulvarlardasin, yakindir :)
Ama sen o gunlerin hesabini yap, telassiz sabahlarinin cokca keyfini cikar ;)

mrl's page said...

Merhaba Cano,

Ben ve tüm bekar kız arkadaşlarım öyle şeylerle karşılaşıyoruzki, sizlerin kulvarda olma olasılığımızı tartışırken buluyoruz kendimizi :(
ama hayat bu, dilerim bir gün olur...
Hafta sonu abimin oğlu benim tatlı balböceğim geldiğinde o söylediğin telaş,güne ;günün ilk ışıklarıyla başlama durumlarını yaşıyorum ve korkmuyorum başıma geliceklerden :))
sevgiler
~mrl~